top of page
Halstenshov gruppebilde produkter.jpg

Vår

NAKKE AV SVIN

Halstenshov gris

KVALITET & SMAK

PRIMA KJØTT FRA GRISER SOM LEVER GODT

Griser 2.png

Våre griser skal ha det best mulig. Hos oss får de utforske og bevege seg fritt på talle (en blanding av kutterflis og halm). Grisene får daglig stimuli som enten består av gress, høyensilasje, halm, bjørkekvist, opphugd trevirke som gir grovflis og bladmasse. I tillegg blir det fylt på hyppig med kutterflis, for et tørt og godt miljø. Vi mener at kvaliteten på kjøttet blir bedre, ved at grisene har plass til å bevege seg og rote etter daglig stimuli. Løping og lek rundt i bingen gjør at musklene brukes mer.

Halstenshov gris

PRODUKTINFORMASJON

OM PRODUKTET

Innhold : Nakke av svin

Nettovekt : Ca. 1500 gr.

Innpakning : Vakuumpakket

Beskrivelse : Beskrivelse : Benfri svinenakke, eller nakkefilet er ypperlig å legge på grillen, eller stekes hel i ovn. Svinenakke er et utrolig mørt kjøtt, og mange mener at dette er den beste stykningsdelen hos grisen.

Oppbevaring : Frysevare (min -18 C )

 

Pris / kg : Kr. 179,00

Frysevare
Halstenshov griser
Halstenshov gris

LITT OM LEVERING & SLAKT

Før levering fra oss blir de mest aktive grisene merket for retur ( levende vekt ca. 140 kg ). Alle våre griser

blir så levert til Fatland Slakteri. De som skal i retur, blir hentet på kjølebil hos Fatland og kjørt til

foredling/skjæring for videre bearbeiding. Minnesund Kjøtt & Viltforedling lar så kjøttet henge noen

ekstra dager, for at kjøttet skal få bedre mørning. Her har de kjøttskjæring og bearbeiding som sitt

håndverk, og det er også mulig å ta bestillinger på andre stykningdeler enn oppført, om ønskelig.

FullColor_1024x1024_72dpi.jpg
bottom of page